25 juni 2024
herbruikbare zwemluier

Zwemluier herbruikbaar

Zwemmen is een geweldige manier voor jou en je baby om een ​​band op te bouwen, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je met je kleintje naar het zwembad gaat, zoals welke zwemluier je moet inpakken!

Waarom heb je een zwemluier nodig?

Zwembaden zullen erop aandringen dat je een zwemluier voor uw baby gebruikt om te voorkomen dat er poep in het zwembad lekt. Dagelijkse luiers zijn niet geschikt voor gebruik in een zwembad, omdat ze water absorberen en het moeilijk maken voor jouw baby om zich in het zwembad te verplaatsen. Normale zwemkleding op zichzelf biedt geen bescherming tegen per ongeluk nummer twee, dus je hebt echt een zwemluier nodig om poepincidenten te voorkomen. Maar welke zal jouw kleintje de beste bescherming bieden en ervoor zorgen dat u zich jarenlang niet hoeft te schamen bij jouw plaatselijke zwembad omdat jouw kleintje vijf minuten na het zwemmen een nummer 2 heeft gedaan?

herbruikbare zwemluier

Welke zwemluier?

Als je gewend bent om wegwerpluiers te gebruiken, dan zijn er wegwerpbare zwemluiers beschikbaar, maar wat zou je ervan vinden om elke week of op een warme zonnige dag een plasticachtig zwempak in het water te dragen? We zouden het zeker niet doen en betwijfelen of de gevoelige huid van je baby het ook zou waarderen!

Een herbruikbare zwemluier is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat uw baby zich gelukkig en comfortabel in het water voelt en dat u een plezierige en stressvrije (en poep!)vrije ervaring heeft. Ze zijn lichtgewicht en hebben een superzachte fleece voering die geen zwembadwater opneemt, zodat je baby in stijl kan genieten van zijn tijd aan het zwembad.

Voordat je een zwemluier koopt, is het een goed idee om de aanbevolen maat en het gewichtsbereik te controleren. Zwemluiers zijn er in twee maten en hebben het voordeel dat ze een klittenbandsluiting hebben, zodat je elke keer een goede pasvorm krijgt zonder dat je veel verschillende luiermaten hoeft te kopen. Het maakt de zwemluier ook gemakkelijker om je baby aan en uit te trekken, vooral als hij vuil is. Het is nooit gemakkelijk om te proberen een poepachtige zwemluier van je baby te krijgen als ze koud en nat zijn… en ook niet erg plezierig! Wij spreken uit ervaring.

Zwemluier herbruikbaar: wat zijn de voordelen van het gebruik van herbruikbare zwemluiers?

We zeiden al dat herbruikbare zwemluiers comfortabeler zijn voor je baby, dus als je veel met je baby gaat zwemmen of van plan bent op vakantie te gaan, dan zijn zwemluiers een must! Ze kunnen je wat geld besparen, zijn beter voor het milieu en je hebt maar ongeveer twee zwemluiers nodig voor een vakantie in de zon, in plaats van een paar pakken wegwerpluiers in jouw geval. Meer ruimte voor andere benodigdheden of dat extra paar schoenen dat we niet zeker weten te nemen!