26 juni 2024

Welke items zijn handig om te hebben op de commode

Als het gaat om de voorbereiding op de komst van je baby, zijn er twee meubels voor de kinderkamer die van belang zijn en je niet kan missen: de wieg en de commode. Dit zijn items die je het meest nodig gaat hebben en het is het beste voor jou om ze zo snel mogelijk te krijgen. In dit artikel lees je welke items je handig zijn om op de commode te hebben, zodat je het binnen handbereik hebt. 

Wat is het belang van een commode

Een groot gedeelte van de dag zal je bezig zijn met je baby te verschonen, luier te wisselen of een hele set kleding verschonen. Een commode biedt je de stabiliteit die je nodig hebt om je baby te verschonen, zodat ze comfortabel zijn en stil blijven terwijl je een luierwissel voltooit. Je kan de commode en de wieg vaak volledig op elkaar afstemmen, zodat je niet allemaal verschillende soorten meubels in de kinderkamer hebt staan. Zodra je de belangrijkste benodigdheden in de kinderkamer hebt, de wieg en de commode, kun je overwegen om andere items zoals een dressoir, nachtkastje of schommelstoel aan de kinderkamer toe te voegen als de ruimte het toelaat. 

Benodigdheden commode

Een aankleedkussen is het belangrijkste onderdeel van de commode. Het is een voorgevormd kussen dat zal helpen om de baby enigszins op zijn plaats te houden terwijl je luiers verschoont en aankleedt. De aankleedkussens koop je zonder hoes en hebben vaak een plastic laagje. Met een leuke aankleedkussenhoes fleur je de boel op en ligt de baby lekker warm. De hoezen worden meestal apart verkocht en zijn bij koeka.com verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen zo is er voor ieder wat wils te vinden. Een luier organizer is super handig om aan te schaffen zo heb je alles bij de hand wat je nodig hebt, denk hierbij aan luiers, luierdoekjes, crème en eventueel schone rompertjes. Het handige hieraan is dat je de organizer overal in huis mee naar toe kan nemen, mocht de commode boven staan dan kan je wanneer het nodig is ook je baby beneden gewoon op de bank verschonen en heb je alleen de organizer nodig.