26 juni 2024
Lasergame

Een spannend en gaaf uitje voor kids!

Wil je een schooluitje of kinderfeestje voor jouw (klein)kind organiseren? Je wilt dan natuurlijk niet een te duur uitje, wat wel heel gaaf en onvergetelijk is. Lasergamen is hiervoor het geschikte uitje en is relatief niet duur, zeker niet als je een lasergame set huurt. Wij vertellen jou hier meer over.

Lasergamen voor kinderen

Lasergamen is dus heel goed geschikt voor kinderen. De laserguns werken namelijk met een onzichtbare en pijnloze laserstraal. Bij bijvoorbeeld paintballen heb je wel last van pijn, daarentegen bij lasergamen dus niet en daarom is lasergamen dan ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Daarnaast raken de kinderen ook geen kogels en pijltjes kwijt en zien ze ook niet wanneer er op ze geschoten wordt, alleen als ze geraakt zijn geeft het pistool dat aan. Dit zorgt ook voor extra spanning, zeker als je het lasergamen in het donker speelt. Kinderen zullen ook een adrenalinekick krijgen en vervolgens nog meer hun best doen om te winnen. Het lasergamen kent veel verschillende spelvormen, waardoor er dus afwisseling in het spel blijft. Voorbeelden van deze spelvariaties zijn het teamspel Deathmatch, Capture the Flag en Infected. De lasergun heeft 4 levensbalken met 3 levens, waardoor je dus niet meteen uitgeschakeld bent. Op deze manier blijft het spel voor iedereen leuk. Ook kan je zelf de tijd per ronde bepalen. Een korte ronde van ongeveer 15 minuten is lang genoeg om het spanningsniveau nog hoog te houden. De kinderen kunnen elkaar tot wel 50 meter raken en zich verschuilen achter de attributen. Bovendien heb je ook anti cheat laserguns en daarmee kan er dus niet vals gespeeld worden. Als iemand dan geraakt is kan hij/zij niet meer van team verwisselen, waardoor je een eerlijke winnaar hebt. Dat is dan ook de reden dat lasergamen voor kinderen zo leuk is.

Hoe je het regelt


Het organiseren van het lasergamen is gelukkig niet zo moeilijk en duur. Je kan laserguns huren tegen een zeer scherpe prijs, waar en wanneer je maar wilt en al vanaf 6 stuks. Het lasergamen kan zelfs voor meerdere dagen, dus bij bijvoorbeeld een klassenuitje kan je het voor meerdere klassen organiseren. Daarnaast kan je een onbeperkt aantal laserguns bestellen, waardoor je dus zelf kan weten met wie en hoeveel personen je het speelt. Bij het huren van een lasergame set krijg je het gewenste aantal laserguns, diploma’s voor elke deelnemer en extra versier attributen, zoals een camouflagenet. Het enige wat je nog zelf hoeft te regelen is dus het eten en drinken, de datum en de locatie. Je hebt hierbij veel vrijheid vergeleken met het huren van lasergamen op locatie. De locatie kan echt overal zijn, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. In de zomer is het bijvoorbeeld fijn om het buiten te spelen en voor extra spanning kan je het ook in het donker spelen. Zo kan het bijvoorbeeld in de duinen, het bos, een gymzaal, een kantoor, school, een voetbalveld of op een boerderij. Bij een bos en gymzaal heb je de attributen al, voor de andere locaties kan je ze van iemand lenen of huren. Tijdens het spel kan er tussen verschillende soorten munities gekozen worden en als de game over is kan je zo weer de volgende ronde meedoen. Wacht dus niet langer en reserveer nu een lasergame set voor een echt avontuur!