21 juni 2024

Voor het eerst naar de kinderkapper Bussum

Voor een tijdje terug was ik met mijn moeder en mijn kleine neefje een dagje gaan shoppen in Bussum. Mijn zus moest werken dus kreeg ik de vraag op mijn kleine neefje te passen. Natuurlijk altijd gezellig, nu helemaal nu een dagje shoppen op de planning stond. Die dag hebben we ons heerlijk vermaakt, natuurlijk op tijd een hapje en een drankje erbij. Mijn zus had het er al een tijdje geleden over dat mijn neefje een keer naar de kapper moest, maar dit steeds uitstelde. Inmiddels was zijn haar zo lang dat je er bijna een staart kon maken. Laat het nu toevallig zijn dat we langs de kinderkapper Bussum liepen, mijn moeder en ik keken elkaar aan, toch maar eerst mijn zus bellen of dit goed was. Mijn zus vond het geweldig, en had er geen probleem mee dat we met mijn neefje naar deze kapper gingen. Ook mijn neefje was erg onder de indruk toen zijn haren werden geknipt, hij heeft geen enkele keer zijn hoofd bewogen en bleef netjes stil zitten. Je kon wel merken dat kinderkapper Bussum ervaring heeft met het knippen van kleine kinderen, alles ging zo makkelijk en ze namen echt de tijd voor hem. hairfantasy3-300x212

Leuk kapsel

Mijn neefje ziet er nu weer uit als een stoere knaap, wat een leuke coupe knippen al niet kan doen. Ook mijn zus was zeer onder de indruk van de nieuwe look van mijn neefje. Tijdens het knippen hebben we natuurlijk foto’s gemaakt, leuk voor later. 9310_thumb