25 juni 2024

Op zoek naar een kinderstep voor jekind?

Bent u op zoek naar een kinderstep voor je kind? Dan zijn hier zeker verschillende mogelijkheden voor. Een step is al tientallen jaren een populair stuk speelgoed voor jongens. Inmiddels wordt het ook steeds populairder onder meiden. Snelheid is voor iedereen ontzettend leuk. De plotselinge verplaatsing en druk op het lichaam geven ons een adrenalinekick, en daar zijn wij als mensen gek op! Kinderen zijn hierbij niet uitgesloten. Een step is het eerste voertuig waarmee kinderen plotseling snelheid kunnen ervaren.

Verschillende soorten

Wilt u een kinderstep kopen voor je kind? Weet u niet welke step u zou moeten kopen? Overweeg dan sowieso eerst het vermogen van je kind om de balans te bewaren. Veel kinderen kunnen met een klein beetje oefenen meteen een step op twee wielen gebruiken. Sommige kinderen zijn echter een beetje hardleers. Het is dan slim om het step rijden in stappen te leren. Geef je kind bijvoorbeeld eerst een step met drie wielen. Een driewieler step blijft staan wanneer deze stil staat. Zo kan je kind niet omvallen en dan kan hij of zij eerst het steppen zelf leren. Als je kind inmiddels kan steppen is de volgende stap om een kinderstep op twee wielen aan te schaffen. Dan kunnen ze sneller leren om de balans te bewaren omdat ze het steppen zelf al onder de knie hebben!

kinderstep

Voor jongens en meiden

Vroeger was een step echt voor jongens. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer zo! Bij allekinderfietsen.nl heb je steps voor jongens en voor meiden in allerlei kleuren en prints.