18 juli 2024

Origineel speelkeukentje besteld

53343_w_nl_2Cadeautjes geven is niks leuker en met name als het voor familie is, nu met de kerst merk je toch dat mensen er ook steeds meer zin in hebben en natuurlijk al helemaal om alles uit te mogen pakken want wie wilt nou niet weten wat zij of hij voor de kerst gekregen heeft. Voor kinderen vind ik het altijd wel vrij moeilijk om iets te vinden aangezien veel kinderen al bijna alles hebben en ook nog eens vaak een lang verlanglijstje hebben, ik kijk dan natuurlijk altijd naar hetgeen wat het meeste gebruikt gaat worden. Dit jaar heb ik voor mijn kleine zusje een super leuk speelkeukentje gekocht via het internet, nu nog hopen dat ze het leuk vind.

Zoeken en kiezen

Het zoeken naar het speelkeukentje was nog wel een heel gedoe want de meeste waren niet zo speciaal en hadden een standaard saaie kleur, ik wilde natuurlijk een super leuk fel gekleurd of roze keukentje want dat is typisch iets voor meisjes. Na heel wat website te hebben afgezocht kwam ik bij een website die werkelijk zo veel keuze had dat zelfs ik niet meer wist welke leuker was maar gelukkig kon ik na een tijdje weer realistisch nadenken en heb ik voor de felroze gekozen. Het cadeau staat nu mooi ingepakt onder de boom en nu nog afwachten wat mijn kleine zusje ervan vind als ze het openmaakt, ik weet zeker dat ze super blij zal zijn en er de komende weken niet meer van af kan blijven.53294-13_1_