25 juni 2024
Houten kinderkapstok

Houten kinderkapstok van FrakkZ

kinderkapstok-7-hakenMijn buurvrouw was voor haar kinderen op zoek naar een leuke kinderkapstok. Ze was al een tijdje aan het rondkijken maar ze had nog niet de juiste kapstok gevonden. Toevallig vertelde ze het tegen mij, ik heb haar geadviseerd om de website van FrakkZ eens te  bekijken. Al bij haar eerste bezoek aan de webwinkel  www.frakkz.nl  was ze meteen enthousiast geworden over het grote assortiment. Alleen al bij de houten kinderkapstok is er keuze uit maar liefst 240 verschillende mogelijkheden.

 

Naast de houten kapstok, is er ook de steigerhouten kapstok en er is zelfs RVS kapstok. De RVS kapstok is volledig gemaakt van geslepen RVS. Deze past natuurlijk perfect in een modern interieur, maar kan ook heel goed bij natuurlijke materialen als eikenhout en beton.  Bij FrakkZ wordt alles naar wens van de klant samengesteld, er is keuze uit kleuren, materialen en jashaakjes.

kinderkapstok-uil-zwart

Ook kan er een naam of familienaam op de kapstok gemaakt worden in mooie RVS letters. Het is dus echt een persoonlijk product en dat maakt elk product van FrakkZ uniek. Speciaal voor de kinderkamer of babykamer is er een kinderkapstok met bijpassende wandlampjes met daarop verschillende leuke aansprekende afbeeldingen voor kinderen, zoals een olifant, een aap of een brandweerwagen. Ook deze producten zijn vervaardigd van RVS.kapstok-hout-2-0-sam

Mijn buurvrouw heeft nu een mooie wandkapstok van ruim 1,5 meter besteld, deze werd al na 5 werkdagen bij haar afgeleverd. Een prima service van FrakkZ. Ook het bevestigingsmateriaal werd meegeleverd dus het ophangen van deze kapstok was een makkelijke klus. Ook de kinderen waren erg blij met deze mooie kapstok, alle jassen en tassen hangen vanaf nu netjes op zijn plek en de buurvrouw is hier erg blij mee. De garderobe ziet er dankzij deze kinderkapstok van FrakkZ keurig en opgeruimd uit.