26 juni 2024

Het verhaal van de geboorte

Geboortereportages worden steeds populairder en geboortefotografie is een echte business aan het worden. Steeds meer vrouwen kiezen er voor om hun bevalling vast te leggen en zo een prachtig aandenken te hebben aan deze unieke dag. Maar waarom kiezen steeds meer mama’s en papa’s hiervoor?

De herinnering

Vrouwen die al eerder bevallen zijn weten dat een bevalling vaak in een roes voorbij gaat. Het is een lang en zwaar proces en op het eind ben je heel blij en trots met je kindje, maar ben je de meeste details van de bevalling vergeten. Met een geboortereportage heb je altijd een herinnering aan elk moment van de bevalling. Vanaf het moment van de eerste weeën tot een paar uur na de geboorte zullen foto’s gemaakt worden zodat alle details van deze speciale dag vastgelegd blijven.

Meer rust

Tijdens een bevalling maken naasten en verpleegsters vaak ook een paar foto’s. Tussen alle hectiek van de bevalling worden er een paar kijkjes geschoten als herinnering. Als je een geboortefotograaf inhuurt, is dit niet meer nodig. Je naasten kunnen zich volledig richten op de bevalling en de verpleegsters kunnen ook rustiger hun werk doen. Met een geboortefotograaf bij je bevalling weet je zeker dat je prachtige herinneringen overhoudt, en het geeft ook meer rust voor iedereen aanwezig bij de bevalling.

Jouw verhaal

Uiteindelijk zal je geboorte reportage het verhaal vertellen van jouw bevalling en de geboorte van jouw kindje. Elk verhaal is uniek, en met een geboortefotograaf er bij weet je zeker dat jouw verhaal voor altijd mooi vastgelegd wordt.