26 juni 2024
schoenen meisjes

De leukste meisjesschoenen van nu

 Jouw meisje wil niet meer stoppen met lopen met deze geweldige schoenen!

Schoenen zijn essentiële producten in het leven. Als je overal heen moet op blote voeten, zou je daar niet vrolijk van worden. Gelukkig zijn schoenen naast het feit dat ze dus erg functioneel zijn, ook nog eens stijlvol. Het is erg leuk om verschillende schoenen te hebben die je zo met diverse outfits kan combineren. Bovendien geeft een specifiek paar een heel andere look & feel aan een outfit dan een ander paar. Zo kan je eindeloze combinaties maken, zonder al te veel geld te hoeven uitgeven. Maar, wat zijn nu precies de meest trendy schoenen meisjes?

schoenen meisjes

 Schoenen met een vrolijke bloemenprint

Bloemen doen het eigenlijk altijd goed, of ze nu staan afgebeeld op een jurkje of op een schoenenpaar. Je wordt spontaan blij als je iemand met zulke kleurrijke schoenen ziet rondlopen. Een roze schoen met allemaal rozen erop, of toch liever zonnebloemen? Alles is mogelijk. Het aanbod aan bloemenschoenen is nu erg groot, dus er zal zeker een leuk paar zijn dat aan alle eisen van jouw lieve dochter voldoet.

 Stoere biker boots voor een rebelse meid

Sommige meisjes zijn nu eenmaal wat stoerder. Hun kledingstijl is wat meer gebaseerd op de welbekende tomboy stijl. Dit type meisjes houden wat meer van wijdere kleding (denk aan een leuke oversized hoodie) en dragen liever een coole broek dan een romantisch jurkje. Schoenen met bloemenprint past totaal niet bij hun karakter. Gelukkig zijn er ook biker boots in kleine maatjes. Deze stoere laarzen maken een outfit helemaal af. Ze geven net wat extra pit aan de volledige look. En niet te vergeten: ze lopen ook nog eens onwijs lekker en je voeten blijven lekker droog als het regent (wat het nogal vaak doet in Nederland!).

 Lekkere sneakers voor een nonchalante look

Sneakers doen het eigenlijk altijd goed. Als je in het straatbeeld kijkt, loopt bijna 75% van alle mensen op sneakers. Dat is natuurlijk niet zomaar. Ze zitten onwijs fijn, ze gaan zich echt naar je voet vormen. Daarnaast kan je combineren met heel veel kledingstukken. Een jurkje wordt daar net wat ruiger van, maar ook onder een spijkerbroek komen sneakers goed tot hun recht. Met een sneaker zit je eigenlijk altijd goed. Speel op safe en koop een sneaker voor je dochter! Schoenen voor meisjes zijn vaak lastig, maar maak het jezelf niet te moeilijk, koop gewoon een paar fijne sneakers!